ВИХОВАННЯ ЛОШАТ – ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ КОНЕЙ ЧИСТОКРОВНОЇ ВЕРХОВОЇ ПОРОДИ - Ковальова, Т.О. (Інститут тваринництва, 2004)
Запропонована система індивідуальної роботи з лошатами чистокровної верхової породи у підсисний період, визначені витрати часу на засвоєння елементів виховання.
Keywords: лошата; виховання; підсисний період; індивідуальна робота