ВИКОРИСТАННЯ НАДРЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ ЧЕРВОНОЇ СТЕПОВОЇ ПОРОДИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ М'ЯСНОГО СКОТАРСТВА - Гнатушенко, О.В. (Інститут тваринництва, 2001)
Наведено в порівняльному аспекті результати вирощування молодняку за технологіями, прийнятими в молочному й м'ясному скотарстві та з використанням "разових" отелень корів-первісток червоної степової породи, спарованих з плідниками знам'янської м'ясної породи. Вони свідчать про високу економічну доцільність використання надремонтних телиць для виробництва яловичини.
Keywords: схрещування; "разові" отелення; надремонтна телиця; виробництво яловичини