ВИКОРИСТАННЯ БІОСТИМУЛЯТОРІВ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ПОРІД ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА НА ПРОМИСЛОВИХ ВИГОДІВЛЯХ - Злотін, О.З.; Галанова, О.В.; Ляшенко, Ю.В.; Залізняк, Н.П.; Різник, Л.В.; Петрова, Н.В.; Даньшина, О.В. (Інститут тваринництва, 2001)
Наведено результати досліджень, які підтверджують доцільність використання біостимуляторів на оптимальному фоні промислових вигодівель з метою отримання біологічних показників порід на рівні відповідних гібридів.
Keywords: шовковичний шовкопряд; породи, гібриди; біостимулятори; основні біологічні показники