ПІДВИЩЕННЯ ПОВНОЦІННОСТІ РАЦІОНІВ ПОРОСЯТ - Чрікішвілі, О.А. (Інститут тваринництва, 2004)
Викладено результати досліджень з використання сухого кормового концентрату, виготовленого за технологією, що відпрацьована у ВАТ “Полтавський м’ясокомбінат” при годівлі поросят. Можливість заміни в раціоні тварин 15–20% протеїну продуктом, який вивчали, доцільна і ефективна.
Keywords: порося; годівля; відходи; консервація; концентрат; білковий інгредієнт; амінокислоти