МОЖЛИВОСТІ ПРОГНОЗУВАННЯ СПОРТИВНОЇ РОБОТОЗДАТНОСТІ КОНЕЙ - Бондаренко, О.В.; Волков, Д.А. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті подано результати аналізу взаємозв’язків між показниками, які зумовлюють високу спортивну роботоздатність коней в змаганнях з класичних видів кінного спорту.
Keywords: кінь; спортивна роботоздатність; екстер’єр; кореляційний зв’язок; проміри; дисперсійний аналіз