ОЦІНКА ЯКОСТІ КОРМІВ ЗА ПОКАЗНИКАМИ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТА РІВНЕМ КИСЛОТНОГО ТА ПЕРЕКИСНОГО ЧИСЕЛ ЖИРУ - Шаповалов, С.О.; Калинина, І.Г. (Інститут тваринництва, 2006)
Стаття присвячена проблемі якості кормів для великої рогатої худоби, свиней та птиці. Розглянуто питання необхідності визначення перекисного і кислотного чисел кормів за різних умов зберігання та впливу цих показників на організм тварин.
Keywords: ліпіди; корм; жирні кислоти; прогіркання; кислотне число; перекисне число