ВПЛИВ РЕЖИМУ ОСІМЕНІННЯ КОРІВ СПЕРМОЮ З РІЗНОЮ АКТИВНІСТЮ ОКИСНИХ ФЕРМЕНТІВ НА ВИХІД ПОВНОЦІННИХ ЕМБРІОНІВ - Дудчак, В.О. (Інститут тваринництва, 2005)
У статі наведено дані запліднення яйцеклітин та одержання доброякісних ембріонів від корів-донорів при різних режимах і технології осіменіння з використанням сперми плідників з різною активністю окисних ферментів.
Keywords: корова-донор; штучне осіменіння; ембріон; цитохромоксидаза; сукцинатдегідрогеназа