РІВЕНЬ СУПЕРОВУЛЯЦІЙНОЇ ВІДПОВІДІ І ЯКІСТЬ ЕМБРІОНІВ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ТИПУ ГОНАДОТРОПІНІВ І СТАТЕВОЇ ОХОТИ - Дібіров, М.Д.; Хмельков, В.М. (Інститут тваринництва, 2003)
Вивчався вплив різних гонадотропних препаратів на ембріопродукцію корів при індукованому та спонтанному еструсі. Показано, що різні типи гонадотропінів впливають на кількість і якість ембріонів, а рівень суперовуляції залежить від спонтанного та індукованого еструсу.
Keywords: суперовуляція; ембріони; гонадотропіни; еструс