ВПЛИВ ПІДБОРУ БАТЬКІВСКИХ ПАР ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА ЗА МАСОЮ КОКОНА НА ОСНОВНІ БІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ НАЩАДКІВ - Бачинська, Я.О. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті викладено результати вивчення впливу підбору батьківських пар шовковичного шовкопряда за масою кокона на основні біологічні показники нащадків, при проведенні весняно-літньої вигодівлі на оптимальному та песимальному агрофонах.
Keywords: шовковичний шовкопряд; оптимальний та песимальний агрофони; батьківські пари; підбір за масою кокона