ФОРМУВАННЯ МАСИВУ ГУЦУЛЬСЬКОЇ ПОРОДИ КОНЕЙ У ГІРСЬКИХ РАЙОНАХ УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ - Єфіменко, М.Я.; Стоянов, Р.О.; Стефурак, Ю.П. (Інститут тваринництва, 2002)
У господарствах Закарпатської та Івано-Франківської областей організовано племінні конеферми гуцульської породи коней. Подані матеріали оцінки поголів’я за екстер’єром та генофондом груп крові.
Keywords: коні; жеребці-плідники; кобили; гуцульська порода; селекція; лінії; екстер’єр; проміри; генофонд; групи крові