ЕТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ КОРІВ І НОВОНАРОДЖЕНИХ ТЕЛЯТ ПРИ ОТЕЛЕННЯХ КОРІВ У РІЗНИХ УМОВАХ УТРИМАННЯ - Гриненко, Г.О.; Міненко, В.П. (Інститут тваринництва, 2002)
Наведено результати етологічних досліджень, проведених на коровах і телятах абердин-ангуської породи в перші 2 доби після отелення корів у різних умовах утримання-на прив ’язі, в денниках, в стаді, на пасовищі.
Keywords: етологія; м’ясні корови; отелення,приплід; утримання