ВИКОРИСТАННЯ ТЕНЗОРНОГО ОБЧИСЛЕННЯ ЗНАХОДЖЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО РІШЕННЯ БАГАТОПАРАМЕТРИЧНИХ РІВНЯНЬ, ЩО ОПИСУЮТЬ СИСТЕМУ ВЕДЕННЯ МОЛОЧНОГО СКОТАРСТВА - Персіков, А.В. (Інститут тваринництва, 2003)
Пропонується новий метод оптимальних економічних рішень для системи ведення молочного скотарства за умов нестачі ресурсів. Розглядається аналогія з іншими складними системами.
Keywords: складна система; прибуток; тензор; лінійний закон; базис