ПРОДУКТИВНІ І ТЕХНОЛОГІЧНІ ЯКОСТІ ГОЛШТИНІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ РОЗВИТКУ ЇХ ГРУДНОГО ВІДДІЛУ - Черненко, О.М. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено результати дослідження продуктивних і технологічних якостей корів голштинської породи різних типів конституції .
Keywords: голштинська порода; об’єм грудного відділу; продуктивність