ВIТРОЕЛЕКТРОПРИСТРІЙ ДЛЯ ЖИВЛЕННЯ ЕЛЕКТРООГОРОЖІ НА ПАСОВИЩI - Ліннік, В.С. (Інститут тваринництва, 2003)
У статтi викладено результати розробки та експериментального випробування вiтроелектропристрою для живлення електроогорожі на пасовищі. Зроблено висновок про доцiльнiсть поєднаної експлуатації вiтроелектропристрою та промислової установки ИЭ- 200 на Пiвднi України.
Keywords: пасовищне утримання худоби; електроогорожа; вітроелектропастух