ЕКОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ БУГАЙЦІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ - Прудніков, В.Г.; Ізвєков, М.Є.; Василець, В.Г.; Гончаренко, Л.В.; Гурський, І.М. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті висвітлено результати досліджень показників екологічної чистоти м’ясної продукції бугайців української червоно-рябої молочної породи та помісей від бугаїв поліської, волинської та української м’ясної порід.
Keywords: бугаєць; м’ясо; субпродукти; трансформація солей важких металів