ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ЧЕРВОНО-РЯБОЇ ПОРОДИ З ВИСОКОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ ЗА ГОЛШТИНСЬКОЮ ПОРОДОЮ - Цуп, В.І. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті подані результати досліджень росту і розвитку та молочної продуктивності корів української червоно-рябої породи з високою часткою спадковості за голштинською породою.
Keywords: червоно-ряба порода; ріст та розвиток молодняку; молочна продуктивність; відтворна здатність