МОЛОЧНА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ПОКАЗНИКИ МОЛОКОВИВЕДЕННЯ ПРИ ДОЇННІ КОРІВ АПАРАТАМИ АДУ-1 і “ДУОВАК-300” - Волинець, Р.В. (Інститут тваринництва, 2002)
Встановлено, що доїльний апарат “Дуовак-300” видоює корів повніше, забезпечує їх більшу молочну продуктивність порівняно з апаратом АДУ-1.
Keywords: молочна продуктивність корів; доїльний апарат