Підвищення продуктивно-адаптаційного потенціалу молодняку свиней за впливу технологічних стрес- чинників та розроблення методів їх профілактики - Лашин, Денис Андрійович (ІТ НААН, 2026)
Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (20 – Аграрні науки та продовольство). – Інститут тваринництва НААН, Харків, 2026.
Keywords: Доктор філософії 204