ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЖЕРЕБЦІВ-ПЛІДНИКІВ ОРЛОВСЬКОЇ РИСИСТОЇ ПОРОДИ У РОЗРІЗІ ЛІНІЙ - Ларіна, Н.О. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті подано результати досліджень впливу селекційної роботи з орловською рисистою породою на протязі 20-річного періоду. Дана характеристику племінного складу за фенотипом, а також вивчені селекційні показники жеребців-плідників у розрізі ліній.
Keywords: орловська рисиста порода; лінія; жеребець; жвавість; проміри; індекси