ОСОБЛИВОСТІ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ПОРОДИ ШАРОЛЕ УКРАЇНСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ РІЗНИХ ЛІНІЙ - Василець, О.С. (Інститут тваринництва, 2006)
У статі наведено і проаналізовано продуктивність телиць і бугайців у підсисний період (від народження до семимісячного віку). Встановлено перевагу за живою масою телиць (на 4,8-7,9 %) та бугайців (на 3,2-4,0 %) породи шароле української селекції над чистопородними ровесниками.
Keywords: молодняк; шароле української селекції; продуктивність; молочність