СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНОЇ СЕЛЕКЦІЇ У СКОТАРСТВІ - Буркат, В.П.; Ковтун, С.І.; Басовський, Д.М.; Бірюкова, О.Д. (Інститут тваринництва, 2005)
За даними літератури проаналізовано стан та перспективи розвитку нових біотехнологічних методів відтворення великої рогатої худоби. Розглянуто шляхи впровадження цих методів у практику племінної роботи .
Keywords: біотехнологічна селекція; ембріотрансплантація; клонування