ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ПОСТНАТАЛЬНОГО РОСТУ КРОЛІВ ОСНОВНИХ ПОРІД - Талалаєва, О.А. (Інститут тваринництва, 2002)
Дано порівняльну характеристику основних порід кролів за такими показниками, як жива вага, середньодобовий та відносний приріст молодняку кролів у визначений віковий період росту.
Keywords: генетичний потенціал; порода; ріст; середньодобовий приріст; відносний приріст кролів