ПІДВИЩЕННЯ ЖИТТЄЗДАТНОСТІ ТА ПРОДУКТИВНОСТІ ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА ШЛЯХОМ ВІДБОРУ ОСОБИН ЗА РОЗТАШУВАННЯМ КОКОНІВ НА КОКОННИКАХ - Бачинська, Я.О.; Пилипенко, Б.Ф. (Інститут тваринництва, 2006)
Показана можливість оптимізації просторової структури популяції шовковичного шовкопряда шляхом відбору особин за розташуванням коконів на коконниках. Відмічено поліпшення біологічних і технологічних показників культури.
Keywords: структура популяції; шовковичний шовкопряд; оптимізація; життєздатність; продуктивність