ЗАКОНОМІРНОСТІ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ КРОЛІВ РІЗНИХ ПОРІД - Санько, А.С. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведені результати вивчення інтенсивності росту молодняку кролів порід сірий велетень, білий велетень, радянська шиншила. Визначені закономірності та особливості росту з віком та в залежності від породи.
Keywords: кріль; сірий велетень; білий велетень; радянська шиншила; інтенсивність росту кроленят