АНАЛІЗ СКЛАДУ ЖИРНИХ КИСЛОТ ДЕЯКИХ ОРГАНІВ ТЕЛИЦЬ - Шеремета, В.І. (Інститут тваринництва, 2002)
Установлено, що печінка, жовте тіло, ендометрій рогів матки статевозрілих телиць мають різний кількісний та якісний склад жирних кислот, зумовлений різним їх функціонуванням.
Keywords: жирна кислота; телиця; жовте тіло; печінка; ендометрій рогів матки