ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ГОРОХУ ТА СОЇ НА КОРМОВІ ЦІЛІ - Ільченко, О.М. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено порівняльні дані продуктивності та енергетичної ефективності сої та гороху. Визначено, що збільшення виробництва рослинного білка шляхом розширення посівів гороху буде більш доцільним, ніж сої.
Keywords: зернобобові культури; енергетична ефективність; перетравний протеїн