ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРИ РОЗБАВЛЕННЯ СПЕРМИ ГУСАКІВ НА ФІЗІОЛОГІЧНИЙ СТАН СПЕРМІЇВ - Бичко, С.В. (Інститут тваринництва, 2003)
Проведено дослідження по розбавленню сперми гусаків середовищем “Б-26” при різних температурах. Встановлено, що найкраща збереженість акросом та голівок сперміїв спостерігається під час розбавлення сперми при 0…+4 С.
Keywords: біоконсервація; гуси; сперма; розбавлення; аутоінтоксикація; збереженість сперміїв