КІНЬ ДЛЯ СЕЛА - Новіков, О.О.; Маланчук, Л.М.; Власюк, М.С.; Скалюк, І.М. (Інститут тваринництва, 2002)
Проведено аналіз робочо-користувального конярства в західному регіоні України, визначено напрями використання цінного генофонду заводських порід для покращення робочих якостей коней.
Keywords: робочий кінь; породи; помісі; екстер’єр; село; приватний сектор; племрепродуктори; роботоздатність; господарства