ПОРІВНЯЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ В М’ЯСНОМУ СКОТАРСТВІ І ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ НАДРЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ МОЛОЧНИХ ПОРІД - Муравйов, Л.Ф. (Інститут тваринництва, 2003)
У порівняльному аспекті аналізуються показники ефективності виробництва якісної яловичини за рахунок надремонтних телиць молочного напряму продуктивності і відповідні показники в спеціалізованому м’ясному скотарстві.
Keywords: надремонтна телиця; відлучення; технологія; підсисний період