ВПЛИВ МІНЕРАЛЬНО-ВІТАМІННИХ ПРЕМІКСІВ НА МОЛОЧНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ У ЛІТНІЙ ПЕРІОД - Золотарьов, А.П. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті наводяться результати порівняльної оцінки стандартного та експериментального преміксів на молочну продуктивність корів та якісні показники молока.
Keywords: премікс; норма годівлі; молочна продуктивність; якість молока