Фактори впливу на якість молока корів в умовах змін клімату та засоби нівелювання їх негативного тиску - Петраш, Віталій Володимирович (ІТ НААН, 2026)
Дисертація на здобуття освітньо-наукового ступеня доктор філософії за спеціальністю 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (сільськогосподарські науки). – Інститут тваринництва НААН, Харків, 2026.
Keywords: Доктор філософії 204