МЕЙОТИЧНІ ХРОМОСОМИ ЕЯКУЛЬОВАНИХ СПЕРМАТОЦИТІВ ЖЕРЕБЦІВ - Дзіцюк, В.В.; Єфіменко, М.Я. (Інститут тваринництва, 2002)
Досліджено можливість використання незрілих статевих клітин в еякуляті жеребців для аналізу мейотичних хромосом.
Keywords: еякуляти жеребців; сперматоцити; мейоцити; сперматогенез