ОЦІНКА СПОЖИВАННЯ СУХОЇ РЕЧОВИНИ РАЦІОНУ МОЛОЧНИМИ КОРОВАМИ ЗА РІЗНИМИ СИСТЕМАМИ НОРМУВАННЯ ЖИВЛЕННЯ - Проніна, В.В.; Цюпко, В.В. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено дані про максимальне споживання сухої речовини раціону молочними коровами, згідно з рекомендаціями про нормування живлення с.-г. тварин Великобританії і США, а також принципи оцінки споживання грубого корму за французькою системою.
Keywords: молочна породи; корови; раціон; системи нормування живлення; грубий корм