ЕКОНОМIЧНА ЕФЕКТИВНIСТЬ ВИPОЩУВАННЯ БУГАЙЦІВ НА М'ЯСО З ВИКОРИСТАННЯМ У РАЦІОНАХ ПРЕМІКСІВ - Корх, І.В. (Інститут тваринництва, 2001)
В статтi наведенi результати дослiджень по вивченню економiчноi ефективностi виробництва яловичини при вирощуваннi бугайцiв на м'ясо з використанням мiнеральновiтамiнних премiксiв.
Keywords: яловичина; собівартість; енергозатрати