ЕТОЛОГІЯ УТРИМАННЯ, МОЦІОНУ ТА СТРЕСОСТІЙКОСТІ БУГАЇВ - Барабаш, В.І.; Говтвян, В.А.; Говтвян, А.В. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведено етологічне обґрунтування способу прив'язного утримання, моціону в кільцевих коридорах та стресостійкості бугаїв.
Keywords: бугай; спосіб утримання; етологія; стрес; якість сперми; гематологія