ВИВЧЕННЯ ПОВЕДІНКИ СВИНОК В ЗВ’ЯЗКУ З РЕЖИМОМ МОЦІОНУ - Пасічник, О.В. (Інститут тваринництва, 2004)
Викладено результати досліджень по вивченню поведінки племінних свинок в умовах дії різних рухових режимів.
Keywords: свинка; рухове навантаження; поведінка