ВПЛИВ ІНТЕНСИВНОСТІ ОСВІТЛЕННЯ В СВИНАРНИКУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВІДГОДІВЛІ СВИНЕЙ - Козир, В.С. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті викладено результати виробничого досліду щодо відгодівлі свиней у затемненому приміщені. Доведена доцільність цього заходу при вирощуванні дорослих тварин.
Keywords: технологія утримання; свині; освітлення; приріст; витрати кормів і праці; собівартість