ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ОБМІНУ РЕЧОВИН ПРИ ЗЕАРАЛЕНОНТОКСИКОЗІ СВИНОК У ПЕРІОД ДОРОЩУВАННЯ - Хіміч, О.А. (Інститут тваринництва, 2005)
Розглядаються деякі особливості обміну речовин у 35-76-денних свинок, які отримували раціони, контаміновані мікотоксином зеараленоном, з добавкою або без добавки адсорбенту опоки.
Keywords: ремонтні свинки; мікотоксикози; зеараленон; адсорбенти