МЕТОДИКА ОЦІНКИ ЖЕРЕБЦІВ–ПЛІДНИКІВ УКРАЇНСЬКОЇ ВЕРХОВОЇ ПОРОДИ ЗА ЯКІСТЮ НАЩАДКІВ - Волков, Д.А.; Латка, О.М. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті наведена нова методика оцінки жеребців –плідників за якістю нащадків. За розробленою методикою оцінено плідників Ягільницького кінного заводу.
Keywords: плідники; нащадки; селекційні ознаки; ранги