ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ М’ЯСНОГО КОНЯРСТВА В УКРАЇНІ - Новіков, О.О.; Бондар, А.А.; Волкова, Т.І.; Косов, В.А.; Землянська, Н.А. (Інститут тваринництва, 2002)
Розглянуто питання розвитку продуктивного конярства в Україні, виробництва конини на спеціалізованому комплексі в агрофірмі «Шахтар» Донецької області.
Keywords: коні; конина; технологія; промислове схрещування; пасовища; відгодівля