ОЦІНКА ТЕМПІВ ГЕНЕТИЧНИХ ЗМІН ЗА МОЛОЧНОЮ ПРОДУКТИВНІСТЮ У ПОПУЛЯЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНОРЯБОЇ ХУДОБИ - Бірюкова, О.Д. (My University, 2001)
Оцінено генетичний тренд за молочною продуктивністю за останні роки в популяції української чорно-рябої молочної породи ДПЗ “Плосківський”, середньорічний темп збільшення рівня генетичного потенціалу склав 90 кг молока.
Keywords: генетичний тренд; генотип; голштинська порода; генетичний потенціал; популяція