РІСТ І РОЗВИТОК РЕМОНТНИХ СВИНОК УКРАЇНСЬКОЇ МЯСНОЇ ПОРОДИ ПРИ РІЗНИХ РУХОВИХ НАВАНТАЖЕННЯХ - Пасічник, О.В. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено результати досліду по визначенню впливу інтенсивності руху при проведені моціону на ріст і розвиток свинок.
Keywords: режим моціону; свинка; жива маса; індекс будови тіла; середньодобовий приріст; товщина шпику