ВПЛИВ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ "ЛІПРОКАЛНАТ" НА ЗНИЖЕННЯ ВМІСТУ РАДІОЦЕЗІЮ В ОРГАНІЗМІ СУХОСТІЙНИХ КОРІВ - Бігун, П.П. (Інститут тваринництва, 2002)
Висвітлено результати науково-виробничих випробувань ефективності згодовування кормової добавки " Ліпрокалнату" коровам для зменшення радіонуклідів в організмі.
Keywords: корови; кормові добавки; радіонукліди; відкладання радіоцезію