КРІОКОНСЕРВАЦІЯ СПЕРМИ БУГАЇВ БЕЗАЗОТНИМ МЕТОДОМ О - Соклакова, О.В.; Сушко, О.Б.; Мірошниченко, В.І. (Інститут тваринництва, 2005)
Наведено дані про якісні показники і запліднювальну здатність сперми бугаїв після проведення альтернативного заморожування статевих клітин в установці КНХ130-20.
Keywords: кріконсервація; сперма; безазотний метод; життєздатність статевих клітин