ГЕНЕТИЧНИЙ МОНІТОРИНГ У КОНЯРСТВІ УКРАЇНИ - Мельник, Ю.Ф.; Дідик, М.В.; Подоба, Б.Є.; Дзіцюк, В.В.; Россоха, В.І.; Новіков, О.О. (Інститут тваринництва, 2002)
Розглядаються методичні і організаційні питання впровадження генетичної експертизи походження і цитогенетичного контролю племінних тварин у конярстві України.
Keywords: генетичні маркери; генетична експертиза; конярство; цитогенетичний контроль; селекція