ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ВОВНИ ОВЕЦЬ ПОРОДИ ПРЕКОС ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ЗИМОВОГО ВИПАСАННЯ - Дубовиков, Д.А. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено результати досліду по визначенню впливу зимового випасання овець породи прекос на посівах кукурудзи на вовнову продуктивність та якість продукції.
Keywords: зимові пасовища; вівці; кукурудза; вовнова продуктивність; якість вовни