ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАВОДСЬКОЇ ЛІНІЇ БЕРИСЛАВЦЯ 4465 УКРАЇНСЬКОЇ СТЕПОВОЇ БІЛОЇ ПОРОДИ СВИНЕЙ - Шульга, Ю.І. (Інститут тваринництва, 2003)
Представлені дані по вивченню економічної ефективності використання свиней української степової білої породи нової заводської лінії в системах розведення в племінному і товарному свинарстві при внутрішньолінійних і міжлінійних кросах.
Keywords: українська степова біла порода; кроси ліній; свині