РЕЗУЛЬТАТИ ГОСПОДАРСЬКОГО ВИКОРИСТАННЯ КОРІВ ЧОРНО – РЯБОЇ ПОРОДИ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯ, ГЕНОТИПІВ І ЛІНІЙ - Пелехатий, М.С.; Кальчук, Л.А. (Інститут тваринництва, 2001)
Наведено результати господарського використання корів чорно-рябої породи різного походження, генотипів і ліній племзаводу дослідного господарства “Рихальське” Ємільчинського району Житомирської області .
Keywords: чорно–ряба порода; лінія; генотип; лактація; тривалість життя; тривалість використання корів; коефіцієнт господарського використання