МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ ВИДАЛЕННЯ ТА ОБРОБКИ СТОКІВ - Піскун, В.І. (Інститут тваринництва, 2001)
Розглянуто методику проектування на комп’ютері оптимальних технологій видалення, обробки і використання стоків з тваринницьких ферм та наведено варіанти створених технологій.
Keywords: комп'ютерне проектування; видалення стоків