ДОСВІД ОТРИМАННЯ ТА ВИВЧЕННЯ БЛИЗНЯТ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ - Бугров, О.Д.; Гончар, О.Ф.; Ткачова, І.В. (Інститут тваринництва, 2005)
Проаналізовано досвід роботи з отримання близнят великої рогатої худоби методом трансплантації ембріонів та вивчення їх селекційних ознак.
Keywords: біотехнологія; трансплантація; ембріони; близнята